Skupina za partnerstva projekta Bridge 47 bo vodila spletni seminar o dosežkih, ki jih prinaša razvijanje partnerstev, in izkušnje, ki smo jih pridobili o tem, kako razviti partnerska partnerstva globalnega učenja s široko paleto zainteresiranih strani, vključno z zasebnim sektorjem, poslanci, vladnimi subjekti, akademiki in drugimi. Spletni seminar bo potekal 5. decembra 2018 med 14. in 15. uro. 

Razpravljalo se bo tudi o tem, kako lahko mreža Bridge 47 in njeni člani sodelujejo pri delu v partnerstvu. Če imate izkušnje o sodelovanju v partnerstvih, ki bi jih rad delil, se obrnite na koordinatorja za partnerstva Maeve Galvin (maeve.galvin@bridge47.org).

Prijava na dogodek

b47_graphic-full


Projekt Bridge 47 sooblikuje in izvaja 15 evropskih in globalnih organizacij civilne družbe, med njimi je tudi platforma SLOGA. Namen projekta je mobilizacija civilne družbe, da s pomočjo globalnega učenja prispeva k pravičnosti in izkoreninjenju revščine po svetu. Projekt Bridge 47 sofinancirata Evropska unija in Ministrstvo za zunanje zadeve v sklopu sredstev za mednarodno razvojno sodelovanje. Izražena stališča ne predstavljajo stališč EU ali Vlade Republike Slovenije.

 

Bridge 47 logotipi