V okviru projekta Trajnostno. Lokalno. Globalno., ki ga sofinancira Ministrstvo za zunanje zadeve, zbiramo publikacije na teme razvoja, globalnega učenja in humanitarne pomoči, ki jih objavljamo v spletni knjižnici, v katero lahko prispevate tudi svoja gradiva.

V knjižnici vas čaka že več kot 150 naslovov, spletno zbirko pa redno dopolnjujemo s publikacijami s področja globalnega učenja, razvojnega sodelovanja in humanitarne pomoči.

Ste sami izdali ali pa v novičkah ter na spletu naleteli na literaturo, primerno za vse, ki strokovno delujete na področju? Ali dela, ki osvetljujejo teme in širijo obzorja tistim, ki (še) niso strokovnjaki?

Vljudno vas vabimo, da z nami takšne publikacije delite. Stremimo k temu, da sestavimo najboljši pregled literature, ki bo v pomoč vsem, zato bomo veseli vsakega predloga. Obiščite in izpolnite enostaven vprašalnik na https://www.1ka.si/a/194377.


Spletna knjižnica deluje v sklopu  projekta #TrajnostnoLokalnoGlobalno, ki ga financira Slovenian Ministry of Foreign Affairs / Ministrstvo za zunanje zadeve RS, koordinira pa SLOGA, platforma NVO za razvoj, globalno učenje in humanitarno pomoč.