Ali delujete na področju globalnega učenja? Menite, da lahko učenje spremeni svet okoli vas na bolje? Če je vaš odgovor pritrdilen, vas Bridge 47 vabi na spletni seminar na temo povezovanj in pridobivanja znanj.

Spletni seminar organizirata Bridge 47 in EADI – Evropsko združenje razvojnih raziskovalnih inštitutov, vodilna evropska mreža na področju razvojnih raziskav in izobraževanj.

Seminar bo izvajala raziskovalka in aktivistka La Salete Coelho iz Univerze v Portu in Politehniškega inštituta iz Viane do Castelo, ki bo razpravljala in predstavljala sodelovanje ter pridobivanje znanj na primeru skupnosti Sinergias ED.

Seminar bo potekal 10. februarja med 14:00 in 15:00. Prijave sprejemajo na  https://zoom.us/meeting/register/uZYpdOmurDgphhF8rAV7OSUbtJDo6V4ARQ.

V primeru vprašanj se obrnite na Ricardo, na ricarda.motschilnig@bridge47.org. Več informacij o seminarju in projektu Bridge 47 najdete na spletni strani Bridge 47.


Projekt Bridge 47 sooblikuje in izvaja 15 evropskih in globalnih organizacij civilne družbe, med njimi je tudi platforma SLOGA. Namen projekta je mobilizacija civilne družbe, da s pomočjo globalnega učenja prispeva k pravičnosti in izkoreninjenju revščine po svetu. Projekt Bridge 47 sofinancirata Evropska unija in Ministrstvo za zunanje zadeve v sklopu sredstev za mednarodno razvojno sodelovanje. Izražena stališča ne predstavljajo stališč EU ali Vlade Republike Slovenije.