Delujete na področju globalnega učenja? Menite, da lahko učenje spremeni svet okoli vas na bolje? Če je vaš odgovor pritrdilen, vas Bridge 47 vabi na spletni seminar »Dober izobraževalec«.

Za kakovostno učenje so ključnega pomena dobri izobraževalci, ne glede na stopnjo poučevanja in ne glede na starost učenca. Izziv je ogromen, saj opazimo veliko pomanjkanje usposobljenih izobraževalcev. Gre za zelo kompleksno vprašanje: Kako lahko najbolje zaposlimo dovolj izobraževalcev in kako jim lahko pomagamo postati resnično dobri v tem, kar počnejo?

Haldis Holst je namestnica generalnega sekretarja pri Education International. Na spletnem seminarju bo argumentirala, zakaj ni dovolj, da zagotovimo dovolj sredstev za usposabljanja izobraževalcev in ustvariti področje bolj privlačno. Intervju z njo na to temo lahko že preberete na povezavi.

Spletni seminar bo potekal 25. februarja, med 15:00 in 16.00. Prijavite se tukaj.

Organizirajo ga mreža Bridge 47, Mednarodni svet za izobraževanje odraslih (ICAE – International Council for Adult Education) in Revija AED, ki jo je izdajal DVV International.

Spletni seminar je brezplačen in odprt za vse. Vabljeni vsi!

Za kakršna koli vprašanja, kontaktirajte Ricardo: ricarda.motschilnig@bridge47.org.


Projekt Bridge 47 sooblikuje in izvaja 15 evropskih in globalnih organizacij civilne družbe, med njimi je tudi platforma SLOGA. Namen projekta je mobilizacija civilne družbe, da s pomočjo globalnega učenja prispeva k pravičnosti in izkoreninjenju revščine po svetu. Projekt Bridge 47 sofinancirata Evropska unija in Ministrstvo za zunanje zadeve v sklopu sredstev za mednarodno razvojno sodelovanje. Izražena stališča ne predstavljajo stališč EU ali Vlade Republike Slovenije.