Delate na področju globalnega učenja ali inovacij na področju izobraževanja? Verjamete, da lahko izobraževanje spremeni svet okrog vas na boljše? Če je vaš odgovor da, vas Bridge 47 vabi k sodelovanju na razpisu za sofinanciranje inovativnih izobraževalnih projektov.

Verjamemo, da nam bo izobraževanje pomagalo pri obračanju negativnih globalnih trendov. Razpis vabi k prijavi inovativne in/ali eksperimentalne projekte, ki nam dobo pomagali razumeti kako facilitirati transformativne spremembe skozi globalno učenje.

Za več informacij in pomoč pri prijavi bo na voljo tudi webinar, kjer lahko izveste več, ki bo 29. oktobra 2019 od 14.00 do 15.00 (CET). Več informacij v dokumentu o webinarju.

Maksimalni projektni budget naj ne presega 7000 evrov, maksimalno sofinanciranje pa bo 6650 evrov (vsaj 5-odstotno financiranje je potrebno iz lastnih virov). Uspešni prijavitelji bodo povabljeni na dvodnevno delavnico za design thinking v maju ali juniju 2020, kjer bodo lahko predstavili svoje izobraževalne inovacije.

Rok za oddajo projektnih prijav je 18. november 2019. Prosimo, oddajte svoje prijave preko emaila na subgranting@bridge47.org.

Prijavijo se lahko neprofitne organizacije, ki so ustanovljene v eni izmed naslednjih držav: Bolgarija, Ciper, Danska, Estonija, Finska, Francija, Nemčija, Irska, Latvija, Škotska, Slovaška in Slovenija.

Več natančnih inoformacij najdete v angleščini v besedilu razpisa, poleg tega pa lahko najdete tudi obrazce za finančni in vsebinski del prijave in vse ostalo, kar je potrebno za prijavo.

Za več informacij lahko kontaktirate:

Jakub Žaludko, koordinator razpisa, jakub.zaludko@bridge47.org

Marjan Huč, koordinator razpisa, marjan.huc@bridge47.org

Ta sub-granting razpis je del projekta Bridge 47 – Building Global Citizenship, projekta, financiranega s strani EU, ki ga izvaja finska razvojna platforma NVO Fingo v sodelovanju s 15 evropskimi in globalnimi partnerji. Projekt deluje za mobilizacijo in opolnomočenje globalne civilne družbe za prispevanje k transformaciji na poti h globalni pravičnosti in odpravi revščine skozi globalno učenje.

Besedilo razpisa

Webinar on subgranting

Financial ID form

Legal entity form

Narrative application template

Project budget template


Bridge 47 logotipi