Bridge 47 vse pozameznice in posameznike, ki se ukvarjajo s področji vseživljenjskega in transformativnega učenja ter področja CTR 4 oz. 4.7, da se pridružite mreži Bridge 47. “Izobraževanje je ključno za spreminjanje sveta, toda trajnosten in pravičen svet lahko dosežemo samo skozi vizijo vseživljenjskega in širokega izobraževanja, ki navdihuje srca in um! Če želimo v naši družbi videti pozitivne spremembe, moramo poiskati nove in edinstvene priložnosti za deljenje in medsebojno učenje. Mreža Bridge 47 pomaga pri ureseničevanju le-tega.

Zakaj naj se pridružim mreži Bridge 47?

  1. Ostanite v stiku z mednarodnim dogajanjem v svetu transformativnega izobraževanja in podcilja CTR 4.7.
  2. Povečajte svoje mreže in obogatite svoje delo v transofrmativnem izobraževanju ter na podcilju CTR 4.7, tako da najdete ljudi, s katereimi lahko sodelujete ali se od njih učite. Bridge 47 lahko tudi mediira vaše povezave ali uporablja družbena omrežja za povezovanje ljudi.
  3. Promovirajte svoje delo in delite svoj glas. Prispevajte k našemu blogu in delite svoje delo preko naših družbenih omrežij in novičnika.
  4. Vključite se v priložnosti za učenje in deljenje, kot so webinarji, dogodki in več.

Več o tem in obrazec za prijavo je na voljo tukaj.


Projekt Bridge 47 sooblikuje in izvaja 15 evropskih in globalnih organizacij civilne družbe, med njimi je tudi platforma SLOGA. Namen projekta je mobilizacija civilne družbe, da s pomočjo globalnega učenja prispeva k pravičnosti in izkoreninjenju revščine po svetu. Projekt Bridge 47 sofinancirata Evropska unija in Ministrstvo za zunanje zadeve Republike Slovenije.Bridge 47 logotipi