Ob prihajajočem Tednu globalnega učenja, ki v razširjenem terminu poteka kar cel mesec november, je SLOGA pripravila plakate za aktivnosti, ki si jih je mogoče prilagoditi in natisniti na osebnih tiskalnikih. S tem se krepi tudi vizualna podoba in prepoznavnost Tednov globalnega učenja, ki bodo letos v Sloveniji potekali že šestnajsto leto.

Plakati vam omogočajo, da na poenoten vizualni plakat navedejo informacije o specifičnem dogodku. Na voljo sta dve različici plakatov, pripravljenih za tiskanje – z ali brez ozadja. Plakate si je mogoče natisniti v velikostih A4 in A3.

PLAKATA velikosti A4


PLAKATA velikosti A3

Ne spreglejte tudi promocijskega letaka za Teden globalnega učenja.

Pripravila: PV
Foto: Platforma SLOGA


           Od leta 1999 dalje je Teden globalnega učenja vsakoletni dogodek, ki ga pod okriljem Centra Sever-Jug organizirajo države članice Sveta Evrope. V tem tednu se v številnih evropskih državah zvrstijo številni dogodki namenjeni vprašanjem družbene izključenosti, globalne nepravičnosti in globalne solidarnosti. Platforma SLOGA je nacionalna koordinatorica Tedna globalnega učenja v Sloveniji od leta 2006.
          Izvedba Tedna globalnega učenja 2022 poteka v sklopu projekta Climate of Change. Projekt Climate of Change (Vseevropska kampanja za boljšo prihodnost podnebnih migrantov), v katerem kot partnerska organizacija sodeluje Platforma SLOGA, v Sloveniji sofinancirata Program Izobraževanja in ozaveščanja o razvoju Evropske unije in Ministrstvo za zunanje zadeve. Izražena stališča ne predstavljajo stališč Vlade Republike Slovenije in/ali EU.