Izšel je drugi novičnik s področja transformativnega učenja za izobraževalce, ki izhaja v sklopu projekta Z globalnim učenjem do globalnih ciljev II. Koordinacijo je vodilo humanitarno društvo ADRA.

adra

Dostop do novičnika: TLG II 2. novičnik

Tokratni novičnik poroča o izidu poročil, možnostih udeležb na seminarjih in usposabljanjih ter tečajih, o začetkih novih projektov in poglabljanju znanja o pravični pridelavi kave. Prav tako obvešča o novih priročnikih in igrah, ki jih lahko izobraževalci uporabijo pri svojem delu.

Dvomesečni e-novičnik je namenjen izobraževalcem v formalnem in neformalnem izobraževanju, ki jih zanimajo teme in metode globalnega učenja, trajnostnega razvoja in Agende 2030. Novice s področja trajnostnega razvoja, globalnega učenja, VITR (vzgoje in izobraževanja za trajnostni razvoj) in ciljev trajnostnega razvoja so namenjene strokovnim delavcem ter delavkam na področju vzgoje in izobraževanja, vključno z izobraževalci ter vzgojitelji v neformalnem sektorju ter izobraževalci odraslih.

PRIJAVA NA NOVIČNIK je možna preko QR kode ali na povezavi http://eepurl.com/isx6LE.

 

 

 

E-novičnik s področja globalnega učenja za izobraževalce omogoča projekt Z globalnim učenjem do globalnih ciljev II, ki ga, skupaj s partnerji in izvajalci izvaja SLOGA, platforma nevladnih organizacij za razvoj, globalno učenje in humanitarno pomoč. Sofinancira ga Ministrstvo za zunanje in evropske zadeve. Vsebina ne predstavlja stališč Vlade Republike Slovenije.