Delujete na področju izobraževanja za aktivno državljanstvo? Menite, da lahko izobraževanje spreminja svet na bolje? Če so vaši odgovori ja, vas vabimo, da se pridružite spletnemu seminarju, ki ga organizira Bridge 47, katerega članica je tudi platforma SLOGA.

Dogodek “Envision 4.7”, ki je potekal novembra 2019 v Helsinkih, je združil 200 izobraževalcev in izobraževalk, javnih uslužbencev in uslužbenk, akademikov in akademičark in civilnodružbenih organizacij z vsega sveta, z namenom, da skupaj ustvarijo načrt za prihodnje uresničevanje cilja trajnostnega razvoja 4.7. Načrt vsebuje 17 priporočil in premislekov.

Na seminarju bodo predstavljeni ukrepi in dejavnosti, ki so bili sprejeti od dogodka dalje, in nadaljnji koraki, ki nas bodo približali uresničitvi.

Spletni seminar bo potekal 26. marca, med 14.00 in 15.00, in je brezplačen ter odprt za vse. Prijavite se lahko prek spleta.

V primeru vprašanj se obrnite na Ricardo na: ricarda.motschilnig@bridge47.org.


Projekt Bridge 47 sooblikuje in izvaja 15 evropskih in globalnih organizacij civilne družbe, med njimi je tudi platforma SLOGA. Namen projekta je mobilizacija civilne družbe, da s pomočjo globalnega učenja prispeva k pravičnosti in izkoreninjenju revščine po svetu. Projekt Bridge 47 sofinancirata Evropska unija in Ministrstvo za zunanje zadeve Republike Slovenije.