9. aprila 2020 bo v Cankarjevem domu v Ljubljani potekal že 12. Kulturni bazar, z bogatim programom največjega nacionalnega strokovnega usposabljanja na področju kulturno-umetnostne vzgoje, ki bo vključeval več kot 50 dogodkov. Osrednja tema bazarja je Enaki v različnosti. Na bazarju pa bo sodelovala tudi SLOGA v sklopu projekta Trajnostno. Lokalno. Globalno.

Tradicionalni Kulturni bazar pripravljajo Ministrstvo za kulturo, Ministrstvo za izobraževanja, znanost in šport ter Zavod za šolstvo v sodelovanju z Ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano ter Ministrstvom za okolje in prostor pod častnim pokroviteljstvom Slovenske nacionalne komisije za UNESCO.

Vse vabimo, da se udeležite strokovnih usposabljanj, ki so za vse brezplačna. Za udeležbo na usposabljanjih in programskih dogodkih je nujna e-prijava, ki jo je treba oddati čim prej, najkasneje pa do 25. marca 2020.

Priporočamo, da s prijavo pohitite, saj se dogodki že polnijo. Točen program si lahko ogledate na njihovi spletni strani.


Projekt Trajnostno. Lokalno. Globalno. podpira Ministrstvo za zunanje zadeve Republike Slovenije, koordinira pa ga SLOGA, nacionalna platforma za razvoj, globalno učenje in humanitarno pomoč. Vsebina gradiv ne predstavlja uradnega stališča Vlade Republike Slovenije.