Pred vami je peti novičnik s področja transformativnega učenja za izobraževalce, ki izhaja v sklopu projekta Z globalnim učenjem do globalnih ciljev II. Uredilo ga je Humanitarno društvo ADRA Slovenija.

Tokratni novičnik poroča o izvedenih delavnicah in usposabljanjih s področja globalnega učenja, izidu poročil, možnostih udeležb na dogodkih. Prav tako obvešča o novih priročnikih in igrah ter drugij didaktičnih pripomočkih, ki jih lahko izobraževalci uporabijo pri svojem delu.

Dvomesečni e-novičnik je namenjen izobraževalcem v formalnem in neformalnem izobraževanju, ki jih zanimajo teme in metode globalnega učenja, trajnostnega razvoja in Agende 2030.

Novice s področja trajnostnega razvoja, globalnega učenja, VITR (vzgoje in izobraževanja za trajnostni razvoj) in ciljev trajnostnega razvoja so namenjene strokovnim delavcem ter delavkam na področju vzgoje in izobraževanja, vključno z izobraževalci ter vzgojitelji v neformalnem sektorju ter izobraževalci odraslih.

Dostop do novičnika: TLG II 5. novičnik

Prijava na novičnik je na voljo na tej povezavi ali preko naslednje QR kode.

Projekt Z globalnim učenjem do globalnih ciljev II, skupaj s partnerji, izvaja SLOGA, platforma nevladnih organizacij za razvoj, globalno učenje in humanitarno pomoč. Sofinancira ga Ministrstvo za zunanje in evropske zadeve. Vsebina ne predstavlja stališč Vlade Republike Slovenije.

Globalno učenje so SDG II