Andragoški center Slovenije je tudi letos pripravil obsežen pregled ponudbe izobraževanja in učenja za odrasle in ga objavil na portalu Kam po znanje (https://kampoznanje.si). Številne ustanove ste se na naše povabilo za objavo na portalu že odzvale ter predstavile svoja načrtovana izobraževanja in usposabljanja.

Andagoški center Slovenije vabi, da jih s o aktualnih dogodkih v izobraževanju odraslih na lokalni ravni redno obveščate, objave na portalu pa tudi med letom redno dopolnjujete in posodabljate.

Poziv za vpis ponovno pošiljajo tudi ustanovam, ki se na portalu Kam po znanje še niste vpisale ali posodobile svoje objave. Vpis je možen na spletni strani https://kampoznanje.si/zelim-objaviti-izobrazevanje. Z brezplačno objavo programov izobraževanja in usposabljanja boste nagovorili posameznike k vključitvi v izobraževanje, hkrati pa povečali tudi svojo prepoznavnost.

Spremljajte jih tudi na Facebooku, kjer v dogovoru z vami promovirajo posamezne programe: https://www.facebook.com/Kampoznanje.

Za vse dodatne informacije so vam na voljo na elektronskem naslovu kampoznanje@acs.si ali na telefonskih številkah 01/ 58 42 570 ali 01/ 58 42 560.

Pripravila: PV
Grafika: SLOGA