Društvo Humanitas v času poletnih šolskih počitnic organizira dva brezplačna tabora za družine med 14. – 16. 7. 2017 ali med 25. – 27. 8. 2017, ki bosta potekala v Čermošnjicah. Tabora bosta medkulturno obarvana, vabljene sodružine iz sosednje vasi, Slovenije, Evrope, Azije, Afrike, s celega sveta.

Program bo prirejen tako, da bo lahko vsak našel nekaj zase. Hkrati bo na izbiro več raznovrstnih aktivnosti, s katerimi se bomo sproščali, pilili naše govorne, gledališke in glasbene veščine, se bolj povezali z naravo in drugimi … V treh dneh bomo organizirali tudi zanimive delavnice samo za starše (nenasilna komunikacija z otroki, svetovna kavarna na temo migracij in podnebnih sprememb, gledališke tehnike za starše in še in še …).
Mlajši in starejši otroci pa se bodo lahko preizkusili v številnih športnih aktivnostih (hulahup, gumitvist,
svetovni ristanci, povezovalne igre, igre z žogo, pohod ipd.), glasbenih aktivnostih (igranje na bobne, petje),
gledaliških in simulacijskih aktivnostih (izkustvene igre, ki spodbujajo empatijo, solidarnost, kritično razmišljanje),
kurjenju ognja, lovu za zakladom in še več, še več in več. Program bo delno potekal v angleščini in zato je zaželeno osnovno znanje angleščine.

Trije dnevi v naravi, raznolike aktivnosti, medkulturno okolje, program za manjše in večje otroke ter programi za starše/skrbnike!

unnamed(9)

Več informacij si preberite v VABILU!