European Association of Development Research and Training Institutes (EADI) je podaljšal rok za prijavo na javno ponudbo v okviru projekta Bridge 47 za svetovanje za ustanovitev partnerstva na področju globalnega učenja v Sloveniji in na Slovaški, organizacijo regionalnih dogodkov za izmenjavo praks in znanja ter razvoj zbranega gradiva in znanja v množično spletno izobraževanje (MOOC) z naslovom »Regional Knowledge Exchange Consultant – South-Eastern European Partnership«.

Naloge bodo zajemale identifikacijo civilnodružbenih organizacijv regiji, ki bi morale biti vključene v partnerstvo in vodenje mreže na regionalni ravni s komuniciranjem dogodkov in aktualnih novic s področja, organiziranje treh dogodkov v regiji za ustanovitev mreže, premislek o globalnem učenju in oblikovanje MOOC-a in trening za učenje globalnega učenja ter MOOC …

Rok za oddajo ponudb je podaljšan do 27. marca 2019.

Več informacij in navodila za prijavo najdete tukaj.


Projekt Bridge 47 sooblikuje in izvaja 15 evropskih in globalnih organizacij civilne družbe, med njimi je tudi platforma SLOGA. Namen projekta je mobilizacija civilne družbe, da s pomočjo globalnega učenja prispeva k pravičnosti in izkoreninjenju revščine po svetu. Projekt Bridge 47 sofinancirata Evropska unija in Ministrstvo za zunanje zadeve v sklopu sredstev za mednarodno razvojno sodelovanje. Izražena stališča ne predstavljajo stališč EU ali Vlade Republike Slovenije.

Bridge 47 logotipi